Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΛΚΕ

Μετά την ολοκλήρωση και τις τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της superleague ο θρύλος φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Θα έλεγα ότι η ομάδα πέρασε σχετικά άνετα από τους ζωσιμάδες,έχοντας σε καλή μέρα τους δύο βασικούς επιθετικούς του.
Στο κέντρο υπήρχε και πάλι ο μεγάλος μαέστρος που ακούει στ'όνομα αριέλ ιμπαγάσα κάνοντας ότι ήθελε με τη μαγική μπαγκέτα του.
Στην άμυνα υπήρχαν πάλι κάποια προβλήματα όπως φάνηκε και από το αστείο γκόλ που δέχθηκε η ομάδα μας.
Και τώρα ΣΑΛΚΕ !!!!!
Κακά τα ψέματα το πρώτο σοβαρό τέστ για τη φετινή χρονιά είναι ο αυριανός αγώνας.Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπάρχει αντίπαλος.Είμαστε πρώτοι με σβηστές τις μηχανές.
Όσο κι αν μας χαροποιεί το 3 στα 3 είναι αντιληπτό ότι δεν έχουμε βρεί μεγάλη αντίσταση από τους αντιπάλους μας.
Αύριο λοιπόν θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα την οποία για να την κερδίσουμε πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι.
Θα πρέπει να λειτουργήσουν όλα άψογα.Να μην υπάρξουν οι αμυντικές επιπολαιότητες όπως στον προχθεσινό αγώνα,οι γραμμές να μην έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους γιατί η σάλκε είναι φαρμάκι στην κόντρα επίθεση,κι επίσης να βρεθούν σε καλή μέρα τα επιθετικά μας ατού.
Πιστεύω πως ο ζαρντίμ δεν θα ρισκάρει με δύο καθαρόαιμους επιθετικούς.Το κύριο μέλημα του θα είναι να μη δεχτούμε γκόλ και με τη βοήθεια της καυτής έδρας μας να πετύχουμε μία υπερπολύτιμη νίκη.
Όμως και η ισοπαλία δεν είναι καταστροφή.Μην ξεχνάμε την περσινή κακή αρχή και πόσο στοίχησε στην είσοδο μας στις 16 καλύτερες ομάδες του champions league.
Γι αυτό λοιπόν ο αυριανός αγώνας θέλει υπομονή.
Καλή επιτυχία θρύλε.Κάνε μας γι ακόμα μία φορά υπερήφανους !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου