Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Μας τρέλανες θρύλε !!!

Μαγική βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο από το θρύλο.
Ο αγώνας ξεκίνησε νωχελικά για την ομάδα μας.Η Μονπελιέ είχε την υπεροχή της μπάλας με κατοχή 65% έναντι 35% του θρύλου.Ωστόσο δεν κινδυνέψαμε άμεσα.
Με σωστό στήσιμο της ενδεκάδας από τον προπονητή μας.Κύριε Ζαρντίμ η Ευρώπη σας πηγαίνει πιο πολύ από το ελληνικό πρωτάθλημα.
Επιτέλους είδαμε ένα καλό παιχνίδι από τον αρχηγό μας!!! Ο Τοροσίδης χρωστούσε ένα καλό ματς και το έκανε στο πιο κρίσιμο παιχνίδι μέχρι τώρα.
Τα δύο σέντερ μπακ αρχίζουν να δένουν μεταξύ τους.Αν αφήσει κάποιες επιπόλαιες κινήσεις ο Μανωλάς νομίζω ότι θα ξεχάσουμε σύντομα τον Μέλμπεργκ(προς θεού δεν τους συγκρίνω).
Στα χαφ είχαμε τη γνωστή τριάδα:Μανιάτης-Μοδέστο-Μασάντο.Τα πήγαν αρκετά καλά οι δύο πρώτοι,από το Μασάντο περιμένουμε πιο ουσιαστικό παιχνίδι.
Στην επίθεση δεξιά ο Φουστέρ έκανε αυτό που ξέρει καλά,να πιέζει ψηλά.Ο Γκρέκο είχε κάποιες εκπληκτικές ενέργειες αλλά όσο περνούσε η ώρα έμενε από δυνάμεις.Πρέπει να χρησιμοποιείται περισσότερο για να βρει ρυθμό.Ξέρει πολύ μπάλα και είναι πολυτέλεια να κάθεται στον πάγκο τέτοιος παίχτης.
Ο Τζιμπούρ έδωσε μάχες αλλά κινήθηκε σε ρηχά νερά.
Από τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ,η ομάδα αφυπνίστηκε.Με τις πολύ σωστές κινήσεις που έγιναν από τον πάγκο,είδαμε άλλη ομάδα στο τελευταίο 20λεπτο.
Δυστυχώς δεν μας ευνοεί το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα στον όμιλο μας.
Συνεχίζουμε λοιπόν την ευρωπαϊκή μας διαδρομή ζητώντας μόνο νίκη στον επόμενο αγώνα στο ναό με την Μονπελιέ.







ΥΓ. Μου άρεσε πάρα πολύ η φανέλα της ομάδας μας χωρίς διαφήμιση !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου