Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Για όλα φταίει ο Μαρινάκης?

Αγαπητοί φίλοι,ζούμε σε μία χώρα του παραλόγου.Τίποτα δεν έχει μείνει πια όρθιο.Τα πάντα έχουν απαξιωθεί.
Θα ήθελα ν'αναφερθώ σε αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.
Δράττομαι της ευκαιρίας από όλα τα κωμικοτραγικά συμβάντα των τελευταίων ημερών.Ο πρωταθλητής ήταν γνωστός εδώ και μήνες,αυτό που έμενε να μάθουμε ήταν ποιες ομάδες θα μπουν στα playoff και ποιες θα υποβιβαστούν στη Β' εθνική.
'Εγιναν πολλά με αποκορύφωμα τα επεισόδια μερικών ανεγκέφαλων στο Ολυμπιακό Στάδιο που έβαλαν ταφόπλακα σε μία ιστορική ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ.
Θέλω να σταθώ σε αυτό το σημείο.Είναι λυπηρό αυτή η ομάδα να έχει καταντήσει έτσι,κάνει κακό στο ελληνικό πρωτάθλημα.'Ομως αυτοί που την κατάντησαν έτσι,να μην παραμυθιάζουν τον κόσμο της ΑΕΚ ότι για όλα φταίει ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός.
Υπάρχουν παράγοντες που έβγαλαν εκατομμύρια από την ΑΕΚ κι έχουν το θράσος να βγαίνουν στα ΜΜΕ και να πουλάνε ΑΕΚοφροσύνη δηλώνοντας ότι για όλα τα δεινά που συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα φταίει ο αλαζόνας Μαρινάκης.
Ακόμη και από την κατάντια της ΑΕΚ θέλουν ν'αποκομίσουν οφέλη.
Αφού το πρωτάθλημα είναι:
άδικο,βρώμικο,στημένο,πουλημένο,αλλοιωμένο,σιχαμένο,ξεπεσμένο,απαξιωμένο,πεθαμένο,
ρεζιλεμένο,ταπεινωμένο,ευτελισμένο,γελοιοποιημένο,γιατί έχουν βάλει λυτούς και δεμένους να γίνει αναδιάρθρωση στην αναδιάρθρωση ώστε το νέο πρωτάθλημα να παιχτεί με είκοσι ομάδες.
Τόσο μαζοχιστές είναι που θέλουν να λάβουν μέρος σε τέτοια βρωμιά?
Καλό είναι να κοιτάξουν τα του οίκου τους και να μην ψάχνουν δικαιολογίες τύπου Μαρινάκη
για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου